Bel ons voor meer informatie: 040-2076552

TextielBedenk een textiel soort en wij kunnen deze veredelen. Middels zeefdruk, transferdruk of borduren. U kunt zelf de textiel aanleveren maar wij kunnen deze ook voor u leveren. Wij maken vooraf een digitaal voorbeeld met de juiste textiel in de juiste kleuren en met het door u gewenste logo/design.

Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf en dan wilt u uiteraard dat ze er professioneel uitzien, wij zorgen hier graag voor. Ook hier geen grote aantallen, u kunt al voor 1 stuks bij ons terecht.

Bij het promoten van uw (nieuwe) merk, product of evenement is promotiekleding onmisbaar. Kleding is één van de primaire behoeftes, valt altijd op en zorgt direct voor (het vergroten) van naamsbekendheid. Uiteraard kunt u, voor ieder gewenste aantal, van welke kleding dan ook bij Print Art terecht.

Bent u opzoek naar kleding voor een eigen kledingmerk? Wij begeleiden u graag bij het succesvol opstarten van uw eigen private label. Wij kunnen u ondersteunen met de designs, de kleding en uiteraard het effectief voorzien van de designs op de kleding.

Bent u opzoek naar textiel, kijk dan op onze webshop.

Wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op.
Wij maken voor u een op maat gemaakte offerte en zijn u graag van dienst.